FollowU biedt je kansen

FollowU voor werknemers

Jij staat bij ons centraal! We kijken naar wat jij kan en wilt. Samen volgen we de weg naar jouw droombaan. Dit doen we stap voor stap. Met elkaar onderzoeken we welk soort werk en welk bedrijf het meest geschikt is voor jou en waar jij je in thuis voelt. Hierbij benutten we de kwaliteiten die jij in huis hebt. Eenmaal aan het werk, sta je er niet alleen voor omdat we je op de werkvloer begeleiden en coachen op persoonlijk gebied én de werkzaamheden die je verricht.

Op jouw weg naar jouw droombaan is het mogelijk opleidingen en trainingen te volgen die jou verder helpen en ontwikkelen.

Dus ben jij op zoek naar die baan die bij je past en wil je je verder ontwikkelen? Wij helpen je. Bij ons krijgt iedereen een kans om te werken. Zodra je aan het werk gaat bij een bedrijf, gemeente of andere organisatie kom je bij ons in dienst voor de tijd dat je aan het werk bent. Wij betalen je salaris en regelen alles wat daarbij komt kijken. Laat jij ons jouw inzet en motivatie zien, dan mag jij deelnemen aan het FollowU programma!

Deelnemen aan de arbeidsmarkt geeft je kracht, plezier, leert je grenzen te verleggen en helpt je andere mensen te ontmoeten.