FollowU levert mensen in plaats van capaciteit.

FollowU voor werkgevers

Wil je met jouw organisatie sociaal ondernemen en ook een maatschappelijke bijdrage leveren? Dat kan door mensen die buiten de normale werkprocessen vallen een kans te bieden, zonder dat dat invloed heeft op jouw werkzaamheden voor jouw corebusiness.

Wij helpen je met jouw sociaal ondernemerschap! We zorgen voor mensen met een passende instelling die bijdragen aan de doelen van jouw organisatie. Deze mensen, onze werknemers hebben we als betrokken werkgever  goed in kaart gebracht en worden net zo lang gevolgd als nodig in hun arbeidsproces. Met onze partner Shared Value krijgen ze volop begeleiding, coaching on the job en training zodat ze zich kunnen blijven ontwikkelen zowel persoonlijk als in het werk.

Taco van de Berg, FollowU: “We blijven onze mensen volgen tot ze ons echt niet meer nodig hebben”

Financieel ontlast
Omdat wij als werkgever optreden kan jouw bedrijf relatief eenvoudig en relatief risicoloos sociaal ondernemen. We zetten onze kennis over en ervaring met de regelingen en subsidies en werkwijze van Social Return in om jouw bedrijf op dit gebied te ontzorgen. Dit doen we op basis van Fair Deal
 

-> Voor werkgevers die hun maatschappelijke steentje willen bijdragen

-> Voor werkgevers die sociaal willen ondernemen zonder hun core business los te laten

-> Voor werkgevers die kennis missen op gebied van wettelijke actuele regelingen op Social Return